Menu

Nieuws 10-11-2018
“Elluf — Elluf avond”
Eindelijk is de carnaval dan officieel van start gegaan met de jaarlijkse Elluf— Elluf avond of te wel de Stadsprinsenwisseling.
Na eerst op gepaste bar dansende wijze afscheid te hebben genomen van het 2e Stadsprinsenpaar van het Kabbelgat Z.D.H. Stadsprins Arco de 1 e en H.D.H Stadsprinses Caroline de 1e, Kabbelaars de 42e was het dan om 11 over 11 na het aftellen van 11 naar 0.
Echt tijd om de nieuwe Stadprins, Stadsprinses of Stadsprinsenpaar te verwelkomen die dit seizoen de scepter zal zwaaien over het Kabbelgat.
En we kregen een primeur deze avond.
Want daar stond op het podium de allereerste Stadsprinses van het Kabbelgat,H.D.H. StadsprinsesAstrid de 1e, Kabbelaar de43e .
Wij wensen haar een schitterend mooi, feestelijk en zot seizoen toe en uiteraard gefeliciteerd.

Nieuws 9-11-2018
“Lekker druk carnavalsweekend”
Afgelopen weekend was een lekker druk carnavals
weekend.
Een weekend waar op vrijdag 9 november Z.D.H. Prins Harold de 1e Sepneuter de 40e afscheid nam en de SEPneuten de nieuwe HENK” konden aanschouwen.
Voor het komend seizoen worden zij voor gegaan door een heus Prinsenpaar. Z.D.H. Prins Marco de 2e en H.D.H. Prinses Sandra de 1e,
Sepneuter de 41e
Wij feliciteren de SEPneuten met hun nieuwe Hoogheden en in het bijzonder Z.D.H. Prins Marco de 2e en H.D.H Prinses Sandra de 1 e
Dat het voor hun een geweldig mooi, feestelijk en zot seizoen mag worden.

Nieuws 4-11-2018
“De 4e nieuwe Hoogheid is bekend”
Al waren wij “Die Twee”dan niet voltallig aanwezig, mocht de ene helft van ons gisteravond getuigen zijn van de installatie van de 4e Hoogheid van het Kabbelgat
En wel bij E.D.C.V. de Olijkers.
Na afscheid te hebben genomen van H.D.H. Prinses Olga, Prinses der Olijkers kwam daar om elluf over elluf H.D.H. Prinses Nettie de 1e , Prinses der Olijkers tevoorschijn.
Wij van “Die Twee” wensen H.D.H. Prinses Nettie en alle Olijkers een mooi carnavalsseizoen toe.

 
© Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden aan Carnavals-Duo-Die-Twee